Wishful Thinking (CD)

Hot Club Of Cowtown

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Can´t Go On This Way
  2. Reunion
  3. If You Leave Me
  4. Cabiria
  5. Heart Of Romain
  6. Georgia
  7. What You Meant To Me
  8. Carry Me Lose
  9. The Long Way Home
  10. The Magic Violin
  11. (Intro) One Step Closer
  12. One Step Closer
  13. Columbus Stockade Blues
  14. Someone To Watch Over Me



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Hot Club Of Cowtown
Label Proper Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer PRPCD47