With A Lampshade On (CD)

The Dustbowl Revival

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Lampshade On
  2. Hey Baby
  3. Old Joe Clark
  4. Feels Good
  5. Standing Next to Me
  6. Ballad of the Bellhop
  7. Never Had to Go
  8. Bright Lights
  9. Cherokee Shuffle
  10. Doubling Down on You
  11. Ain´t My Fault
  12. Drop in the Bucket
  13. Wrapped up in My Heart
  14. Whiskey in the Well


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist The Dustbowl Revival
Label Signature Sounds Leverandør Import
Bestillingsnummer SIGN2077.2