With Ears To See And Eyes To Hear (CD)

Sleeping With Sirens

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. If I'm James Dean You're Audrey Hepburn
  2. Bomb Dot Com v2.0, The
  3. You Kill Me (In A Good Way)
  4. Let Love Bleed Red
  5. Captain Tyin' Knots Vs Mr Walkway (No Way)
  6. Don't Fall Asleep At The Helm
  7. With Ears To See And Eyes To Hear
  8. In Case Of Emergency Dial 411
  9. Left Side Of Everywhere, The
  10. Dance Party



Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Sleeping With Sirens
Label Rise Records Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0854132001936