With The Burt Bacharach Orchestra (CD)

Marlene Dietrich

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Makin´ Whoopee
  2. One For My Baby
  3. I Can’t Give You Anything But Love
  4. Falling In Love Again
  5. You’re The Cream In My Coffee
  6. Kisses Sweeter Than Wine
  7. I’ve Grown Accustomed To Her Face
  8. Cherche la rose
  9. Das Lied ist aus (Frag nicht, warum ich gehe)
  10. Je tire ma révérence
  11. I Wish You Love
  12. My Blue Heaven
  13. Look Me Over Closely
  14. The Laziest Gal In Town
  15. Honeysuckle Rose
  16. Déjeuner du matin
  17. Another Spring Another Love
  18. Go ‘Way From My Window
  19. Marie–Marie
  20. Lili Marleen


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Marlene Dietrich
Label Bureau B Leverandør Import
Bestillingsnummer BURB7.2