With The Metropole Orkest Conducted By Jules Buckley At Abbey Road Studios (CD)

Laura Mvula

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Make Me Lovely
  2. Like the Morning Dew
  3. Can't Live with the World
  4. Sing to the Moon
  5. Is There Anybody Out There?
  6. Flying Without You
  7. She
  8. Father Father
  9. I Don't Know What the Weather Will Be
  10. Green Garden
  11. Diamonds
  12. That's Alright


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Laura Mvula
Label RCA Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88843098102


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende