Woman Alone With The Blues Remembering Peggy Lee (CD)

Maria Muldaur

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Fever
  2. I Don't Know Enough About You
  3. Moments Like This
  4. Winter Weather
  5. Some Cats Know
  6. Everything Is Moving Too Fast
  7. Waitin' For The Train To Come In
  8. Freedom Train, The
  9. Black Coffee
  10. Woman Alone With The Blues, A
  11. For Every Man There's A Woman
  12. I'm Gonna Go Fishin'


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Maria Muldaur
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer TLR83568.2