Woman Blue (CD)

Judy Roderick

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Someone To Talk My Troubles To
  2. Born In The Country
  3. Rock Me Baby (Rockin' And Rollin')
  4. Walking Slow Behind You
  5. Young Girl's Dream
  6. I've Been Mistreated
  7. Louisville Lou
  8. Country Girl Blues
  9. Contemporary Blues
  10. Black And Blue
  11. You Were On My Mind
  12. Two Hoboes
  13. Woman Blue
  14. Jelly Roll Lord
  15. Me And My Chauffer
  16. Mama Keeps Her Man At Home
  17. Long Old Road


Utgitt 1965 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Judy Roderick
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer VMD79197