Woman To Woman (CD)

Shirley Brown

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. It Ain't No Fun
  2. As Long As You Love Me
  3. Stay With Me Baby
  4. I've Got To Go On Without You
  5. Woman To Woman
  6. So Glad To Have You
  7. Passion
  8. I Can't Give You Up
  9. I Need You Tonight
  10. Between You And Me



Utgitt 1974 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 10
Artist Shirley Brown Label Soul Brother
Leverandør Playground Bestillingsnummer CDSBCS28