Woods III: Deepest Roots And Darkest Blues (CD)

Woods Of Ypres

99,50 9950 Veil. pris 179,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Northern Cold
  2. Iron Grudge
  3. Your Ontario Town Is A Burial Ground
  4. Through Chaos And Solitude I Came...
  5. Years Of Silence (And The Private Joke)
  6. Distractions Of Living Alone
  7. Deepest Roots: Belief That All Is Lost
  8. Darkest Blues: Relief That Nothing Can Be Done
  9. Thrill Of The Struggle
  10. December In Windsor
  11. Trillium: The Third Of Three Winters 2004-2007
  12. Song Of Redemption
  13. End Of Tradition
  14. To Lock Eyes With A Wild Beast
  15. Mistakes Artists Make (The Dream Is Dead)


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Woods Of Ypres
Label Earache Bestillingsnummer 5055006541014