Wood/Water (CD)

The Promise Ring

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Size Of Your Life
  2. Stop Playing Guitar
  3. Suffer Never
  4. Become One Anything One Time
  5. Wake Up April
  6. Get On The Floor
  7. Half Year Sun
  8. My Life Is At Home
  9. Letters To The Far Reaches
  10. Bread And Coffee
  11. Say Goodbye Good
  12. Feed The Night



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Indierock Antall spor 12
Artist The Promise Ring Label Anti-/Epitaph
Leverandør Import Bestillingsnummer ATI86617.2