Workin' Together/ Let Me Touch Your Mind (CD)

Ike & Tina Turner

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Workin' Together
  2. (As Long As I Can) Get You When I Want You
  3. Get Back
  4. The Way You Love Me
  5. You Can Have It
  6. Game of Love
  7. Funkier Than a Mosquita's Tweeter
  8. Ooh Poo Pah Doo
  9. Proud Mary
  10. Goodbye, So Long
  11. Let It Be
  12. Let Me Touch Your Mind
  13. Annie Had a Baby
  14. Don't Believe Her
  15. I Had a Notion
  16. Popcorn
  17. Early One Morning
  18. Help Him
  19. Up On The Roof
  20. Born Free
  21. Heaven Help Us All


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Ike & Tina Turner
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGO6120996.2