Works By Barrett, Hagen, Buene, Aagaard-Nilsen, Apollyon (CD)

Natasha Barrett

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Slagverkensemblet Puls og Ning Trio har laget en spennende CD med verk av unge norske komponister. Begge ensemblene tilhører den nye generasjon av utøvere som dedikerer sin virksomhet til ny musikk. Den høye kvaliteten på musikerne og den profesjonelle virksomheten gjør at mange komponister ønsker å skrive for dem.

Puls ble etablert i 1996 av 4 slagverksstudenter og har siden da ofte turnert i Norge og spilt konserter på festivaler. Det er ensemblets mål å presentere program som kan betraktes som fornyende.

Ning er et kammerensemble som beveger seg i grenselandet mellom konsert og performance. Ensemblet ble etablert i 1997 og utforsker særlig musikernes kreative rolle i samhandling med komponister, med fokus på klang, fysisk uttrykk og visuelle elementer. Innspillingen presenterer nye verk av Natasha Barrett, Lars Petter Hagen, Eivind Buene, Torstein Aagaard-Nilsen, og Nicolay Apollyon.

Sporliste

  1. Ras
  2. Langsam
  3. Glance of a Landscape
  4. Diabolus
  5. Intermission
  6. Patchwork

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 6 Artist Eivind Buene, Lars Petter Hagen, Natasha Barrett, Nicolay Apollyon, Ning Trio, Puls, Torstein Aagaard-Nilsen
Label Euridice Turn Left Bestillingsnummer EUCD26

Anmeldelser