XXV (Pink Cover) (CD)

Robbie Williams

Slippes 09/09
279,00 27900 Veil. pris 299,00
star icon Forhåndsbestilling Sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelse
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
XXV', the thirteenth studio album from Robbie Williams, consists of all his classic hits newly orchestrated by Jules Buckley, Guy Chambers and Steve Sidwell, and re-recorded with the acclaimed Metropole Orkest. Also included on 'XXV' is 'Lost', a new original composition and single.
  1. Let Me Entertain You
  2. Come Undone
  3. Love My Life
  4. Millennium
  5. The Road To Mandalay
  6. Tripping
  7. Bodies
  8. Candy
  9. Supreme
  10. Strong
  11. Eternity
  12. No Regrets
  13. She's The One
  14. Feel
  15. Rock DJ
  16. Kids (Feat. Kylie Minogue)
  17. Angels
  18. Lost
  19. Nobody Someday
Utgitt 2022 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Robbie Williams
Bestillingsnummer 0194399218228

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i