Yes! Jesus Loves Me (CD)

John Fahey

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Yes Jesus Loves Me
  2. Stand Up Stand Up For Jesus
  3. Lord Of All Hopefullness/All Through The Night
  4. O Come O Come Emmanuel
  5. Two American Folk Hymns
  6. For All The Beauty Of The Earth
  7. St Patrick's
  8. Holy Holy Holy
  9. Come Labor On
  10. St Clement's
  11. For All The Saints
  12. At The Name Of Jesus
  13. Come Thou Almighty King/Wild Western Hero
  14. Praise To The Lord
  15. Lord I Want To Be A Christian In My Heart
  16. Faith Of Our Fathers
  17. Just As I Am
  18. Let All Mortal Flesh Keep Silence
  19. Jesus Christ Is Risen Today
  20. Yes Jesus Loves Me (reprise)


Utgitt 1980 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist John Fahey
Label Takoma Leverandør Import
Bestillingsnummer CDTAK7085