You Can Fly on My Aeroplane (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You Can Fly on My Aeroplane
  2. Leavin' You Alone
  3. Put It in Real Good
  4. Alone (Reprise)
  5. I'm All Changed
  6. Alone
  7. Find Me, Love Me
  8. Try Me
  9. Aeroplane (Reprise)
  10. Try Me
  11. Teach Me How
  12. Stay
  13. I Want to Show You
  14. Trying to Tell You How I Feel
  15. I Luv You
  16. We Could Get It Together
  17. Do You Know
  18. I Don't Know About You
  19. I Think I Am in Love with You


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Wee
Label Numero Leverandør Import
Bestillingsnummer NUMR43005.2