You Don't Know Me (CD)

Jerry Vale

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You Can Never Give Me Back My Heart
  2. Tired of Dreaming
  3. A Tear, A Kiss, A Smile
  4. Two Purple Shadows
  5. And This Is My Beloved
  6. The Ghost in the Wine
  7. I Live Each Day
  8. Go
  9. Love Is a Circus
  10. For You, My Love
  11. A Million Moons Ago
  12. I Live for Only You
  13. When I Let You Go
  14. And No One Knows
  15. Only Beautiful
  16. Magic Night
  17. Heaven Came Down to Earth
  18. Miracle in the Rain
  19. Adelaide
  20. Innamorata
  21. Mother Mine
  22. Enchanted
  23. You Don't Know Me



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Jerry Vale
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer RMBR75126.2