You Got The Funk, We Got The Funk (2CD)


109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. One Nation Under A Groove
  2. Cholly (Funk Getting Ready To Roll)
  3. Smokey
  4. Comin´ Round The Mountain
  5. (Not Just) Knee Deep, Pt. 1
  6. You Scared The Lovin´ Outta Me
  7. Cosmic Slop (Live)
  8. Brettino´ s Bounce
  9. Into You
  10. Maggot Brain (Live)
  11. Holly Wants To Go To California
Disk 2
  1. Electric Spanking Of War Babies
  2. If You Got Funk, You Got Style
  3. Freak Of The Week
  4. Funk Gets Stronger (Killer Millimeter Longer Version)
  5. Soul Mate
  6. Who Says A Funk Band Can´ t Play Rock?!
  7. Oh, I
  8. Electro-Cuties
  9. Promentalshitbackwashhipsychosisenema Squad (The Doodoo Chasers)
  10. One Nation Under A Groove (Instrumental version)
  11. Electric Spanking Of War Babies (Instrumental version)


Utgitt 2011 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Funkadelic
Label Metro/Union Square Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer METRSL005