You Gotta Go There To Come Back (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Help Me (She's Out Of Her Mind)
  2. Maybe Tomorrow
  3. Madame Helga
  4. Climbing The Wall
  5. Getaway
  6. You Stole My Money Honey
  7. Jealousy
  8. I´m Alright (You Gotta Go There to Come Back)
  9. Nothing Precious At All
  10. Rainbows And Pots Of Gold
  11. I Miss You Now
  12. High As the Ceiling
  13. Since I Told You It´s Over



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Stereophonics
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer FONHB001215202.2