You Left Me In The Dark (CD)

Jody Williams

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You Left Me In The Dark
  2. I Can't Get You Off My Mind
  3. Don't Get Caught Sleeping In My Bed
  4. She's Got A Spell On Me
  5. I'll Be There
  6. Good Things
  7. What Kind Of Gal Is That
  8. Hideout
  9. Young Men Don't Know
  10. Someone Else
  11. I Make Money
  12. Looking For My Baby
  13. Nothing Can Change This Love
  14. I've Been Watching You


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Jody Williams
Label Evidence Leverandør Import
Bestillingsnummer EVI26130.2