You Won't Forget Me - The Complete Imperial And Liberty Singles Vol. 1 (CD)

Jackie DeShannon

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Teach Me
  2. Lonely Girl
  3. Heaven Is Being With You
  4. Think About You
  5. Wish I Could Find A Boy (Just Like You)
  6. I Won't Turn You Down
  7. Ain't That Love
  8. Baby (When Ya Kiss Me)
  9. Prince, The
  10. That's What Boys Are Made Of
  11. I'll Drown In My Tears
  12. Just Like In The Movies
  13. Guess Who
  14. You Won't Forget Me
  15. I Don't Think So Much Of Myself Now
  16. Faded Love
  17. Dancing Silhouettes
  18. Needles And Pins
  19. Did He Call Today Mama
  20. Little Yellow Roses
  21. Oh Sweet Chariot
  22. 500 Miles
  23. Till You Say You'll Be Mine
  24. When You Walk In The Room
  25. Should I Cry
  26. I'm Gonna Be Strong


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 26 Artist Jackie DeShannon
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCHD1243