Young Blue Eyes: Birth Of A Crooner (CD)

Frank Sinatra

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You Walk By
  2. This Love Of Mine
  3. Say It
  4. East Of The Sun (And West Of The Moon)
  5. June In January / Clouds / You´re A Sweetheart
  6. Stardust
  7. One I Love Belongs To Somebody Else, The
  8. Let´s Get Away From It All
  9. Moon Won´t Talk, The
  10. World Is In My Arms, The
  11. I´m Nobody´s Baby / Nearness Of You, The / I Can´t Love You Anymore
  12. Snooty Little Cutie
  13. Alice Blue Gown
  14. Prairie Night
  15. Pretty Girl Is Like A Melody, A / Temptation / I Don´t Know Why
  16. Dig Down Deep
  17. Last Call For Love, The
  18. I´ll Take Tallulah
  19. Just As Though You Were Here§



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Frank Sinatra
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer RCA60283.2