Your Songs (CD)

Harry Connick Jr.

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. All The Way
  2. Just The Way You Are
  3. Can´t Help Falling In Love With You
  4. And I Love Her
  5. (They Long To Be) Close To You
  6. Bésame Mucho
  7. The Way You Look Tonight
  8. First Time Ever I Saw Your Face
  9. Your Song
  10. Some Enchanted Evening
  11. And I Love You So
  12. Who Can I Turn To (When Nobody Needs Me)
  13. Smile
  14. Mona Lisa



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Harry Connick Jr.
Label Columbia Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY747228.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende