Gavekort Verdi Kr. 500

500,00 50000
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 10+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Hvordan det fungerer:

- Du blir tilsendt et fysisk gavekort.

- Gavekortet kan benyttes på www.platekompaniet.no og Platekompaniet på OsloCity.

- Gavekortet kan brukes til å betale hele eller deler av beløpet du vil handle for. Beløpet du bruker vil bli trukket fra gavekortet.

- Gavekortet kan ikke løses inn mot kontanter.

- Om du benytter deler av gavekortets verdi, vil resterende beløp være lagret i gavekortet og kunne benyttes når du ønsker det.

- Informasjon om saldo på gavekortet får du i butikk eller på www.platekompaniet.no/gavekort. Ha ditt gavekortkortnummer tilgjengelig.

Betalingsvilkår:
Bruk av gavekortet forutsetter at du aksepterer disse betalingsvilkårene. Dette kortet åpner for kjøp i hvilken som helst av Platekompaniets butikker, inkludert www.platekompaniet.no. Dette kortet er ikke en sjekk eller et kreditt-/betalingskort og kan ikke byttes inn i kontanter eller brukes til kjøp av nytt gavekort. Gavekortet er aktivisert i 3 år etter kjøpsdato. Etter denne tiden vil kortet utløpe og det utestående beløpet vil utgå. Platekompaniet er ikke ansvarlig for bortkommet, stjålet eller ødelagt gavekort, eller for uautorisert bruk av kortet. Platekompaniet har rett til å endre disse betalingsvilkårene uten varsel.

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i