Inngår i kampanje

1864 (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
1864 er en påkostet og episk dansk TV-produksjon om Danmarks feilslåtte krig mot mektige Preussen, som ender med det blodigste slaget i dansk i historie. På rollelista finner vi blant andre norske Jakob Oftebro.

Etter seieren i den første slaviske krigen i 1848-1850, planlegger Danmark å innlemme hertugdømmet Slesvig i det danske riket. Antent av nasjonalisme overstyrer den danske statsministeren Monrad den europeiske fredsavtalen, og sender Danmark i krig mot Preussen. Samtidig vokser de to brødrene Laust og Peter opp og forelsker seg begge i vakre, beleste Inge. Når krigen bryter ut, melder Peter og Laust seg i hæren.

150 år senere, i 2014, befinner Claudia seg nær stedet der Peter og Laust vokste opp. Hun mistet sin bror i krigen i Afghanistan og blir på randen av sammenbrudd tvunget til å jobbe som hushjelp for den aldrende baronen på den lokale herregården. Her finner hun Inges dagbok og blir gjennom den eksentriske baronen vitne til den unike kjærlighetshistorien om Peter, Laust og Inge, og hvordan brødrene sammen med tusenvis av unge danske soldater kastes til løvene i en av de blodigste slagene i dansk i historie - slaget ved Dybbøl i 1864, som endrer Danmark for alltid.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2014 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 7 timer 58 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Bent Mejding, Jakob Oftebro, Jens Sætter-Lassen, Marie Tourell Søderberg, Nicolas Bro, Pilou Asbæk, Sarah-Sofie Boussnina, Søren Pilmark
Bestillingsnummer 804381 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i