2012 (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
I 2009 gir et høyt ansett panel av vitenskapsmenn verdens ledere beskjed om at jorden slik vi kjenner den snart vil opphøre å eksistere. Fram mot 2012 blir det dermed utarbeidet en plan for å redde så mye av menneskeheten som mulig, men det viser seg å være umulig å redde alle.

Mens Jackson Curtis og hans to barn er på familietur i Yellowstone snubler de over et enormt forskningsanlegg i bunnen av en uttørket innsjø, og dermed oppdager de den kommende apokalypsen som regjeringen selvfølgelig har holdt hemmelig. Jackson må ta saken i egne hender og setter i gang et kappløp for å redde både familien og seg selv, mens de kjemper seg gjennom jordskjelv, vulkanutbrudd, tsunamier og alle de naturkatastrofer naturen kan utsette menneskeheten for.

Med en mildt sagt utrolig handling, generøst krydret med storslagne effekter og solide doser humor, er 2010 en real katastrofefilm av den gode, gamle skolen. Regissør Roland Emmerich har tidligere stått bak actionsuksesser som Independence Day og The Day After Tomorrow.

Bonusmateriale

  • Kommentarspor
  • Roland Emmerich - Den moderne fortellingens mester
  • Alternativ slutt
  • Slettede scener

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 31 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic, Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Roland Emmerich Skuespillere Amanda Peet, Beatrice Rosen, Chiwetel Ejiofor, Danny Glover, John Cusack, Liam James, Morgan Lily, Oliver Platt, Thandie Newton, Thomas McCarthy, Woody Harrelson, Zlatko Buric
Bestillingsnummer 52GSD6235601 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i