30 Rock - Sesong 4 (DVD)

77,40 7740 Veil. pris 129,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Dette er den fjerde sesongen av fantastiske, kritikerroste 30 Rock - tildelt så mange priser at det nesten er umulig å ramse dem opp. Serien er skapt av Emmy- og Golden Globe-vinner Tina Fey, som også spiller hovedrollen som Liz Lemon, programsjef for et fiktivt sketsjshow på NBC. Sammen med den konservative studiosjefen Jack Donaghy (glitrende spilt av like prisvinnende Alec Baldwin) må Liz ta på seg jobben som sjelesørger og generell barnevakt for - samt megler mellom - de heller spesielle individene som utgjør stjernene på skjermen og staben i kulissene.

Gjennom sesongens 22 episoder letes det etter en ny skuespiller til TGS, NBC blir oppkjøpt av Kabletown, Liz sliter som vanlig med kjærlighetslivet og Jack havner i et lidenskapelig trekantdrama. Det florerer dessuten av berømte gjester: Her er uforglemmelige opptredener av Michael Sheen, Julianne Moore (med lynfrekk Boston-aksent), Elizabeth Banks, James Franco, Bon Jovi, Matt Damon og Buzz Aldrin, for å nevne bare noen. I en av sesongens aller beste episoder kommer dessuten Jon Hamm, Dean Winters og Jason Sudeikis tilbake som Liz' tidligere kjærester.

Bonusmateriale

  • Deleted Scenes
  • Behind The Scenes
  • Ace Of Cakes: 30 Rock (and Roll)
  • Full-lenght Tennis Night In America

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 7 timer 30 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Alec Baldwin, Jack McBrayer, Jane Krakowski, Scott Adsit, Tina Fey, Tracy Morgan Bestillingsnummer 52GSD8284758
Serie 30 Rock Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende