Inngår i kampanje

5 Essential Movies For Food Lovers (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Julie & Julia (2009)
Da Julie Powell nærmet seg 30-årsdagen, var hun nedtrykt og motløs. På leting etter en retning i livet, eller i det minste en distraksjon, siktet hun mot et nytt mål: Å kunne lage reprodusere samtlige 524 oppskrifter i kokeboken «Å mestre den franske kokekunst». Målet var å fullføre oppgaven i løpet av 365 dager, og underveis blogget hun om sine erfaringer til et stadig økende antall lesere på nettet.

Chef (2015)
Jon Favreau (Iron Man) regisserer og spiller hovedrollen i den kulinariske filmen "Chef". Mesterkokken Carl Casper har store kreative ambisjoner, men må føye seg etter sjefens ordre på restauranten han jobber i. Han krangler også med en bitter matkritiker som har lagt Carl for hat. Til slutt flyter glasset over, og han må se seg om etter en ny jobb. Han ekskone Inez (Sofia Vergara) forsøker å støtte ham så godt hun kan. Hun ønsker også at han skal sette av mer tid til den unge sønnen deres, Percy. Sammen med en god kollega, tar Carl med seg sønnen på en gourmetfylt roadtrip gjennom USA for å finne seg selv. En gledesfylt film som appellerer til smakssansene.

Eat Pray Love (2010)
Elizabeth Gilberts (Julia Roberts) liv er tilsynelatende perfekt. Hun og mannen prøver å få barn, hun har en utfordrende jobb og et vakkert hjem. Men alt dette overskygges av hennes sterke ønske om å finne meningen med livet. For livet er vel mer enn ektemann, hus og karriere? Etter en å ha gjennomlevd både depresjon og en vond skilsmisse, forlater hun New York og legger ut på en ett år lang reise som fører henne til Italia, India og Bali - på søken etter å finne seg selv gjennom god mat, meditasjon og ønsket om å oppleve den sanne kjærligheten.

Drinking Buddies (2013)
Kate (Olivia Wilde) og Luke (Jake Johnson) jobber sammen på et bryggeri og ser ut til å ha en naturlig kjemi. Men, begge har kjærester. Kate er sammen med Chris ( Ron Livingston) og Luke er på grensen til å forlove seg med Jill (Anna Kendrick) etter et langvarig forhold. Når omstendighetene fører til at Kate og Luke er alene sammen en natt på stranden, men nok å drikke, blir fremtiden til begges forhold mer kompliserte.

Spanglish (2004)
John Clasky (Adam Sandler) er en kjærlig og tålmodig far og mann, og i tillegg en dyktig kokk, noe som har bidratt til at familien hans (Tea Leoni, Cloris Leachman) kan leve et meget godt liv med sommerhus i Malibu og en betagende ny husholderske, Flor (Paz Vega). Hun og datteren har nylig emigrert til L.A. fra Mexico, og søker etter et bedre liv. Da de flytter inn med Clasky-familien i sommerhuset, må Flor kjempe for sin datters sjel da hun oppdager at livet i et nytt land er farlig, spesielt når du har kommet inn en velstående og eksentrisk amerikansk familie!

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Utgitt 2016
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Drama, Komedie Antall disker 5
Spilletid 9 timer 40 minutter Aldersgrense 12
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Adam Sandler, Amy Adams, Anna Kendrick, Billy Crudup, Chris Messina, Emjay Anthony, Jake Johnson, Javier Bardem, John Leguizamo, Jon Favreau, Julia Roberts, Meryl Streep, Oliver Platt, Olivia Wilde, Paz Vega, Ron Livingston, Scarlett Johansson, Sofia Vergara, Stanley Tucci, Téa Leoni Bestillingsnummer 52GSD6236441

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i