50 År Med Oluf (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Oluf fyller 50 år! Den karakteristiske lua, vesten og bukseselene er på plass igjen. Oluf Rallkattli er en av de mest folkekjære humorfigurene i Norge. Olufs alter ego, humorprofessoren og flirosofen Arthur Arntzen, har på sin side gjentatte ganger blitt kåret til Norges nasjonalhumorist.

Hvordan har det vært? Hvordan oppsto historiene? Hva er historien bak hundreårsfenomenet Oluf?

Dette er noen av spørsmålene som stilles når Arthur Arntzen og hans mangeårige makker Tore Skoglund, møtes i ærverdige Folkets Hus i Narvik. Anledningen er Arthur Arntzen sin 70-årsdag og et tilbakeblikk på hele 50 år med historiske Oluf-øyeblikk på scene og fjernsyn - også fra årene med Håkon Karlsen.

Denne DVDen er et must for alle Oluf-fans. Ikke bare får du bakgrunnshistoriene, men her finner du også de originale, legendariske opptakene fra TV, film og scene. Blant annet får du se den populære "farsskapssaka". Bonusplaten inneholder et unikt og historisk Oluf-materiale. 50 År Med Oluf er produsert eksklusivt for DVD, det hele filmet gjennom syv fullsatte forestillinger på Folkets Hus i Narvik. Et show som ble utsolgt på kort tid. Valget av sted skyldes at det nettopp er denne scenen hvor Arthur Arntzen og hans alterego Oluf Rallkattli har opptrådt flest ganger i løpet av årene.

Bonusmateriale

  • Originale Oluf-Sketsjer I Full Lengde

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 2 Spilletid 3 timer 15 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Arthur Arntzen Bestillingsnummer 9353-37d5

Anmeldelser