8 MM (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Den anonyme familiemannen og privatdetektiven Tom Wells får et oppdrag av en rik kvinne som nylig har blitt enke. Det eneste sporet han har i saken er en liten smalfilmstripe med "snuff" - den viser en naken ung kvinne som blir drept foran kamera. Er filmen falsk eller ekte ? Med hjelp fra den drevne pornoselgeren Max, begir Tom Welles seg ut på en uhyggelig reise ned i sjelens slum. En reise som rått og nådeløst river ham ut av hans trygge hverdag. Tom Welles MÅ finne svaret. Men kjenner han konsekvensene ?

Den Oscar-belønnede Nicolas Cage (Face Off, Leaving Las Vegas, Wild at Heart) spiller hovedrollen som privat detektiv i denne skremmende thrilleren om samfunnets skyggesider. Manus er skrevet av Andrew Kevin Walker (Seven) og i rollen som Max treffer vi Joaquin Phoenix (To Die For, U-Turn). Den prisbelønnede Joel Schumacher har regien (Batman Forever, The Client), 8MM høstet en Gullbjørn i Berlin. En film som kryper under huden på deg - og bli der.

Bonusmateriale

  • Filmografier
  • Trailer
  • Regissørens Kommentarer

Produktfakta

Produksjonsår 1998 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 59 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1
Regissør Joel Schumacher Skuespillere Anthony Heald, James Gandolfini, Joaquin Phoenix, Nicolas Cage, Peter Stormare
Bestillingsnummer C8228587 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i