9 (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 30 dager
Regissørdebutant Shane Acker har gått sammen med to av verdens mest visjonære filmskapere, Tim Burton (Corpse Bride, Charlie Og Sjokoladefabrikken) og Timur Bekmambetov (Wanted, Night Watch) for å skape dette helt unike og visuelt slående animerte fantasieposet.

Når den lille filledokka 9 først blir levende, har verden allerede gått under. Alle mennesker er borte. Kun ved en tilfeldighet oppdager han et lite samfunn av likesinnede som skjuler seg for de skremmende maskiner som streifer gjennom landskapet med den hensikt å skade dem. Til tross for at han er nykomlingen i gruppa, overbeviser 9 de andre om at det ikke vil komme noe godt ut av å gjemme seg. De må være på offensiven hvis de skal overleve, og de må finne ut hvorfor maskinene egentlig vil ødelegge dem. Det som følger er et storslått, hjertevarmende eventyr der denne svært usannsynlige helten leder sine tropper ut i kamp og på veien oppdager at en flokk minikrigere muligens er menneskehetens siste håp.

Elijah Wood (9), Jennifer Connelly, John C. Reilly og Crispin Glover er blant dem som gir stemmer til karakterene i dette vakre, postapokalyptiske eventyret for voksne.

Bonusmateriale

  • Director’s commentary
  • 9 - The Original Short
  • 9 - The Long And Short Of It
  • The Look Of 9
  • Actring Out
  • Deleted scenes

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Fantasy
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 16 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Shane Acker Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer SMDVDS000073 Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i