Ash Vs Evil Dead: Seasons 1-3 (UK-import) (DVD)

449,00 44900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
All the episodes from the first three seasons of the comedy horror starring Bruce Campbell as Ash Williams, a sales clerk at a supermarket who unwittingly releases the Kandarian Demon after reading an incantation from the Book of the Dead. Season 1 episodes are: 'El Jefe', 'Bait', 'Books from Beyond', 'Brujo', 'The Host', 'The Killer of Killers', 'Fire in the Hole', 'Ashes to Ashes', 'Bound in Flesh' and 'The Dark One'. Season 2 episodes are: 'Home', 'The Morgue', 'Last Call', 'DUI', 'Confinement', 'Trapped Inside', 'Delusion', 'Ashy Slashy', 'Home Again' and 'Second Coming'. Series 3 episodes are: 'Family', 'Booth Three', 'Apparently Dead', 'Unfinished Business', 'Baby Proof', 'Tales from the Rift', 'Twist and Shout', 'Rifting Apart', 'Judgement Day' and 'The Mettle of Man'.


  • Interactive Menus


Produksjonsår 2018 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger TV-serie
Antall disker 6 Aldersgrense 18
Skuespillere Arielle Carver-O'Neill, Bruce Campbell, Dana DeLorenzo, Hemky Madera, Jill Marie Jones, Katrina Hobbs, Lee Majors, Lucy Lawless, Michelle Hurd, Pepi Sonuga, Ray Santiago, Samantha Young, Ted Raimi Bestillingsnummer U087169DSP01


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende