A Fistful Of Dynamite (UK-import) (DVD)

79,20 7920 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Når en irsk terrorist som er besatt av dynamitt slår seg sammen med en revolusjonær meksikansk bonde blir resultatet eksplosivt!

Oscar-vinneren Rod Steiger og westernveteranen James Coburn gjør A Fistful of Dynamite til en actionspekket historie om makt og politikk. Filmen er regissert av den hyllede filmskaperen Sergio Leone som også har laget Den Gode, Den Onde og Den Grusomme, For En Neve Dollar og For A Few Dollars More!

Juan Miranda (Steiger) er en sigartyggende, jordnær bonde med et Robin Hood-hjerte. John Mallory (Coburn) er en dynamittkastende irsk revolusjonær som har flyktet til Mexico for å øve på ferdighetene sine. Sammen er de et upålitelig, livlig tospann som jobber mot etablissementet med hjelp av sine voldelige tendenser. De prøver å frigi politiske fanger, forsvare landsmennene mot en milits som er væpnet til tennene, og risikerer livene på et tog fullt av eksplosiver!

Produktfakta

Produksjonsår 1972 Utgitt 2005
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger Western Antall disker 1
Spilletid 2 timer 18 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Finsk, Gresk, Norsk, Portugisisk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Spansk), Dolby Digital 5.1 (Tysk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Regissør Sergio Leone
Skuespillere James Coburn, Rod Steiger, Romolo Valli Bestillingsnummer 16701DVD
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende