A Reason To Live, A Reason To Die (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
James Coburn var den første som ble tilbudt hovedrollen i Sergio Leones For En Neve Dollar, men han avslo. Full av anger takket han senere ja til mesterregissørens For En Neve Dynamitt, etterfulgt av A Reason To Live A Reason To Die – en steinhard western av Leones regiassistent Tonino Valerii.

Coburn briljerer her som Pembroke, en oberst som kun kan unnslippe dødsstraff hvis han gjenvinner det viktige fortet han har tapt til fienden. Hæren kan imidlertid ikke avse noen menn, så han må nøye seg med syv dødsdømte kriminelle som har blitt lovet sin frihet hvis de tar på seg oppdraget. Sammen med denne gjengen av slasker når obersten Fort Holman, en klippefestning som er tilsynelatende umulig å innta, og som bevoktes av den sadistiske Major Ward (Telly Savalas) og hans hær. Han er den mannen som hater Pembroke aller mest, med unntak av Pembrokes egne menn…

Produktfakta

Produksjonsår 1972 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Western
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 53 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Tonino Velerii Skuespillere Bud Spencer, James Coburn, Telly Savalas
Bestillingsnummer AWE0073NDVD Leverandør Another World Entertainment

Anmeldelser