A Scanner Darkly (DVD - SONE 1)

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Hva ser en skanner? Innsiden av hodet? Innsiden av hjertet? Etter en roman av Philip K. Dick – science fiction-legenden som blant annet har skrevet bøkene som Blade Runner, Total Recall og Minority Report er basert på – kommer A Scanner Darkly, brakt til lerretet av filmskaperen Richard Linklater med et tøft grafisk uttrykk.

Tidsepoke: Like bortenfor nåtid. Sted: Suburbia. Historien: en forskrudd, morsom fortelling om mennesker som er hekta på Substans D. Og om en regjering som med glede ødelegger sine samfunnsborgere – deres rettigheter og deres forhold – for å redde dem. Robert Downey Jr., Woody Harrelson, Winona Ryder og Rory Cochrane spiller en narkoman vennegjeng som er livredde for hverandre og for spioner. Keanu Reeves spiller en spion som også er en av gjengen ... inntil hans to personligheter begynner å splittes. Nyt paranoiaen. Det er ingen som ser deg. Helt sant.

Bonusmateriale

  • Kommentarer ved Keanu Reeves, manusforfatter/regissør Richard Linklater, produsent Tommy Pallotta, forfatter Jonathan Lethem og Philip K. Dicks datter Isa Dick Hackett
  • One Summer in Austin: The Story of Filming A Scanner Darkly
  • The Weight of the Line: Animation Tales

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 1 Sjanger Science Fiction
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 40 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Richard Linklater Skuespillere Keanu Reeves, Robert Downey Jr., Rory Cochrane, Winona Ryder, Woody Harrelson
Bestillingsnummer WHV59417DVD

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende