Acacia (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det lykkelige paret Mi-sook og Do-il lengter etter et barn. Da de ikke greier å unnfange et på egenhånd, bestemmer de seg for å adoptere. De besøker det lokale barnehjemmet, hvor Mi-sook blir trukket mot en spesiell tegning. Når hun møter den seks år gamle gutten som tegnet den, Jin-sung, blir valget lett. De adopterer ham og begynner sitt nye familieliv. Gutten tilpasser seg fint, og får med en gang en forkjærlighet for det døende Acacia-treet i hagen. Samtidig forandrer hans oppførsel seg, og han begynner å skape problemer hjemme.

Tiden går og Mi-sook blir plutselig gravid, og Jin-sung uroer seg for hvordan det nye familiemedlemmet vil påvirke hans posisjon i familien. Ni måneder senere blir det nye barnet født, og like etter rømmer Jin-sung sin vei. Mens han er borte begynner Acacia treet å blomstre og helbrede seg selv, men samtidig inntreffer en rekke ulykker…

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 42 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Koreansk), DTS (Koreansk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Ki-Hyung Park Skuespillere Hye-Jin Shim, Jin-Geun Kim, Oh-Bin Mun
Bestillingsnummer 8228299 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende