The Adventures of Hello Kitty and Friends: Collection (UK-import) (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Four-volume collection featuring 21 episodes from the CGI-animated adventure series following the kind-natured kitten and her friends. The series, which is both entertaining and educational, pays particular attention to family values and friendship. The episodes are: 'Run My Melody, Run', 'Where's Santa?: Part 1', 'Where's Santa?: Part 2', 'Hide and Seek', 'A Fish Story', 'Election', 'A School Day', 'Café Cinnamoroll', 'The Big Game', 'Power Outage', 'An Examination Escapade', 'The Fabulous Five: Part 1', 'The Fabulous Five: Part 2', 'The Kitty and the Pea', 'Attack of the Clones: Part 1', 'Attack of the Clones: Part 2', 'A Wok in the Park', 'Ski Bums', 'Third Time's the Charm', 'A Cloudy Day' and 'And the Winner Is...'.


  • Interactive Menus
  • Scene Access


Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 4 Undertekster Ingen
Bestillingsnummer 86498