AF1 - Sesong 2 - Hip Hop Vs. Rock (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Gruppa AF1 er ikke like populære som før. Nå dukker det opp rockeband, metal-band og gospelkor, og alle konkurrerer de om det samme øvingslokalet som AF1 bruker.

AF1 står for Alle For En, men hvordan skal de kunne leve etter det i praksis når de må kjempe for sin plass på klubben? Hovedhistorien denne gang handler om Mira. Hun forelsker seg i Kim, den kuleste breakeren på klubben. Mira tror hun bare kan få Kim ved å være tøff og kul. Derfor gjør Mira alt hun kan for å være den kuleste jenta i gjengen.

Mathias er gitarist i rockebandet. Han er følsom, flink med ord og skriver egne låter. Han liker Mira akkurat sånn som hun er. Mathias blir forelska i Mira, men skjønner at hun heller vil være sammen med Kim. Men er Kim den rette for Mira? Skulle hun heller velge Mathias?

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 3 timer 20 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Andreas Vorkinnslien, Cecilie Nilsson Laursen, Endre Mistereggen, Jack Leonard Holldorff, Julie Maria Dahl, Noah Løchting Williams, Redwan Mohamed, Yaseen Asher Bestillingsnummer BNA3100656
Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser