Agatha Christie Collection (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Døden på Nilen (1978)
Langs Nilens strand skrider den praktfulle luksuskrysseren S.S. Karnak frem i bedagelig tempo. Ombord nyter aristotkratiet av vinen og den gode maten i de praktfulle salongene. I det fjerne skimtes mektige pyramider og templer som Luxor, Assuan, Abu Simbel. Døden er også ombord! Plutselig blir den vakre, men også arrogante, millionøsen Linnet myrdet i sin lugar. På luksuskrysseren befinner også mesterdetektiven Hercule Poiret seg, og han finner fort ut at alle hatet Linnet, og hadde mulighet for å drepe henne. Men Poirot snurrer sin mustasje, innser han at han stilles ovenfor sin vanskligste sak noen sinne - for morderen kommer snart til å slå til igjen!

Mord På Orientekspressen (1974)
Vinteren 1935 Damphornet tuter når Orientekspressen dundrer frem på sin vei mellom Istanbul og Calais. Ombord gasser de rike og berømte seg i prakt og overflod. Midt på natten stopper plutselig toget. Sporet er blokkert av snømasser. Intet anende fortsetter passasjerene å sove, men en av dem kommer aldri til å våkne opp igjen. Neste morgen blir industrimagnaten Ratchett funnet myrdet med tolv knivstikk, til tross for at kupéen var låst. Nå gjelder det for mesterdektektiv Hercule Poirot å løse mysteriet rakst, før uværet avtar og gruppen oppløses. Alle er mistenkte - til og med butleren.

Mord Som Medisin (1980)
Året er 1953. Oppstandelsen er stor i den lille byen St. Mary Mead. En av Hollywoods største stjerner, divaen Marina Gregg, har flyttet inn på godset Gossington Hall. Dette skal bli skuespillerplassen for hennes nye storfilm. Det ordnes istand en stor gårdsfest på godset. Alle i byen er i gledesrus over å bli invitert. Men midt i champagneskålingen segner en av bybeboerne om. Død. Raskt innser man at hun har blitt forgiftet, men også at dosen var ment for en annen. Selveste Maria Gregg! Politiet står uten spor. Scotland Yard likeså. Så slår morderen til igjen! Det er på tide å finne frem til det farligste våpenet: En lokal, gammel dame som fordriver tiden med hekling og kryssord. Hun er Miss Marple - Englands skarpeste detektivhjerne!

Solen Var Vitne (1982)
Året er 1938. Stedet: et luksushotell på en idyllisk øy i Adriaterhavet. Her er kremen av Hollywoods elite og den britiske overklasse samlet. En uklanderlig antrukket gentelmann med elegant mustasje og umiskjennelig fransk aksent slutter seg til ekteskapet: Hercule Poirot - den verdensberømte detektiven. Han er også her for å nyte noen dager i solen, men han skal snart bli klar over at Døden aldri tar ferie. Den like forføriske som uutholdelige filmstjernen Arlene blir funnet livløs på en enslig strand - kvalt. Det er ni mistenkte. Ni ulike motiver. Men også ni vanntette alibier. Og ikke engang Hercule Poirot er utenfor mistanke...

Døde Spor (1984)
England på slutten av 50-tallet. Etter en lang ekspedisjon til Antarktis vender vitenskapsmannen Dr. Calgary tilbake til den tåkete, lille kystbyen Dartmouth. Han ønsker først av alt å levere tilbake adresseboken som en haiker glemte i bilen hans to år tidligere. Men haikeren er død, hengt for mordet på sin rike bestemor. Og det eneste alibi han hadde var Dr. Calgary som plukket ham opp samtidig som mordet ble begått. Tynget av skyldsfølelse innleder Dr. Calgary en egen undersøkelse for å kunne renvaske den uskyldig dømte. Men ingen er spesielt glad over at noen snuser i det som har hendt - minst av alt den virkelige morderen..

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krim
Antall disker 5 Aldersgrense 15
Undertekster Norsk Lydformater Mono 1.0 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Regissør Diverse
Skuespillere Albert Finney, Angela Lansbury, Christopher Plummer, David Niven, Donald Sutherland, Elizabeth Taylor, Faye Dunaway, Ingrid Bergman, Lauren Bacall, Maggie Smith, Mia Farrow, Peter Ustinov, Tony Curtis Bestillingsnummer DVD-517
Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende