Aguirre - Jakten På El Dorado (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
På 1500-tallet begir Aguirre seg på jakt etter det mystiske El Dorado. Sammen med en spansk ekspedisjon drar han ut for å finne det sagnomsuste gullriket i Amazonas urskog. Den tyranniske Aguirre begår mytteri mot gruppens leder og overtar kommandoen i sin besatte søken etter gull. Hans virkelighet blir mer og mer sinnsyk og i en maktgal visjon bestemmer han seg for å grunnlegge et nytt keiserdømme. Aguirre er basert på journalene til Broder Gaspar de Carvajal som var med Pizarro på hans ekspedisjoner. Werner Herzogs beskriver i sin internasjonale gjennombruddsfilm menneskets ubeherskede griskhet og stormannsgalskapens konsekvenser. Et mesterlig og uforglemmelig portrett av menneskelig forfengelighet, makt og galskap.

Med Aguirre – Jakten på El Dorado innledet Herzog sitt tilbakevendende samarbeide med den viljesterke og intensive Klaus Kinski (1926-1991). Raskt kom deres sterke viljer på kollisjonskurs og på et tidspunkt truet Herzog med å slå Kinski ihjel, fordi han ville forlate innspillingene før filmen var ferdig. .

Produktfakta

Produksjonsår 1972 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Actionthriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Tysk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Werner Herzog Skuespillere Cecilia Rivera, Del Negro, Helena Rojo, Klaus Kinski, Ruy Guerra
Bestillingsnummer Q-722 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende