Air Buddies - Valpene På Eventyr (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Møt Budderball, B-Dawg, Bud-dha, Mudbud og Rosebud – fem snakkende, ballspillende og viltre Golden Retriever valper som sammen med pappa Air Bud og mamma Molly er Air Buddies!

Air Buds og Mollys fem herlige valper har blitt store og det er på tide å finne nye hjem til hver og en av de. Men de viltre valpene har på ingen måte lyst å flytte, så før planene rekker å bli virkelighet rømmer de hjemmefra. Pappa Air Bud og mamma Molly tar opp jakten, men før de vet ordet av det blir de plutselig kidnappet av to mystiske personer. Nå blir det i stedet valpene som får ta opp jakten på sine egne foreldre i tidenes mest spennende og morsomme redningsoppdrag!

Bonusmateriale

  • Tren din hund til å bli superstjerne
  • Hollywood backstage pass med Air Buddies
  • Valpeprofiler
  • Musikkvideo

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 17 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Finsk, Islandsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Robert Vince Skuespillere Cynthia Stevenson, Patrick Cranshaw, Richard Karn
Bestillingsnummer BNA3052856 Serie Buddies - Valpene
Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser