Aki Kaurismäki Collection 2 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Inneholder:

I Hired A Contract Killer (1990)
Henri Boulanger vil dø, av grunner for personlige til at de kan forklares her. Siden hans hjelpeløse forsøk på å ende sine dager går nedenom og hjem, delvis på grunn av en gasstreik og delvis fordi han er så upraktisk, ender det med at han hyrer en leiemorder til å sende ham til lykkeligere jaktmarker. Filmen går fra hverdagsrealisme via melodrama mot en dramatisk og overraskende slutt med en kinematografisk struktur som svinger mellom Dreyer og Melville, uten å røre ved noen av dem på noen måte.

Juha (1999)
Aki Kaurismäkis Juha er den fjerde filmversjonen (Stiller 1920, Tapiovaara 1937, Särkkä 1956) av Juhani Ahos roman Juha (1911). Juha er en hyllest til de gylne årene i stumfilmens uskyldige æra. Imponerende sort-hvitt bilder forskjønnes ytterligere av komponisten Anssi Tikanmäkis storartede musikk.

Hamlet Goes Business (1987)
Hamlet Goes Business forteller historien om de utrolige eventyrene til en ung mann hvis hjerte er så varmt som et kjøleskap. Det er ikke rart at Ophelia gråter bittert i en krok på badet sitt. Ikke la deg lure av den overfladiske skjønnheten i denne filmen: det handler om penger – et spørsmål om liv og død.

La Vie De Boheme (1992)
La Vie de Bohéme er en melankolsk komedie om det bohemiske livet til tre kunstnere i Paris, basert på romanen “Scenes de la vie de bohème” av Henri Murger (1851). Rodolfo er en albansk flyktning og maler; Marcel en fransk poet og Schaunard en irsk komponist. Deres briljant virtuose daglige utkomme er inspirert av to landsens skjønnheter: Mimi og Musette. Potensielt følsomme seere anbefales å ha lommetørklær for hånden, til den svært sentimentale slutten på filmen.

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dramakomedie
Antall disker 4 Spilletid 5 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk), Mono 1.0 (Finsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic, Widescreen 1.85:1 Anamorphic, Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Aki Kaurismäki Skuespillere Diverse
Bestillingsnummer D001978 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende