Akira Kurosawa Collection 4 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Heaven And Hell (High And Low - 1962)
Gondo er en fremgangsrik forretningsmann. Han er en av sjefene i firmaet National Shoe Company. Hans makt er stor og hans formue ennå større.

En dag får han en telefon fra en mann som sier at han har kidnappet Gondos sønn og nå krever 30 millioner yen for å slippe ham fri. Men rett etterpå springer sønnen inn i huset så frisk som bare det, så langt fra kidnappet som man kan bli. Det blir snart klart at kidnapperne har tatt feil og i stedet kidnappet sønnen til Gondos sjåfør, en gutt på samme alder som Gondos egen sønn. Kidnapperne, feilen til tross, fortsetter å kreve 30 millioner yen for å frigi sjåførens sønn. Hva skal Gondo gjøre? Skal han betale 30 millioner yen for en annens barn? Og i så fall, hvorfor?

The Bad Sleep Well (1962)
Nishi er en ung, fremgangsrik forretningsmann. For å ytterligere styrke sin posisjon i firmaet han jobber for, gifter han seg med Keiko, datteren til firmaets direktør Iwabuchi. Men det er også en annen grunn til giftermålet. Nishi har nemlig oppdaget at hans fars død kan spores direkte tilbake til hans blivende svigerfar, og planlegger å gjøre slutt på Iwabuchi ved å gifte seg inn i hans familie. Men alt går ikke etter Nishis planer.

Drunken Angel (1948)
Matsunaga er en smågangster som nettopp har blitt beskutt i Tokyos slumkvarter. Han kommer seg til en lege for å få på bandasje. Legen oppdager at Matsunaga lider av noe mer alvorlig enn en skuddskade – han er rammet av tuberkulose.

Samtidig som Matsunaga får behandling for sin sykdom slippes hans gangsterboss ut fra fengsel. Hans mål er å gjenforene sin gamle gjeng for å fortsette å livnære seg på kriminalitet. Men når han får greie på at Matsunaga lider av tuberkulose vil han ikke ha ham med i gjengen. Dette kan ikke Matsunaga akseptere, så han begynner å planlegge sin hevn.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 3 Spilletid 6 timer 22 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Japansk) Bildeformater Fullscreen 4:3, Sort/Hvitt, Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Akira Kurosawa Skuespillere Akira Nishimura, Chishu Ryu, Kyoko Kagawa, Toshiro Mifune
Bestillingsnummer NDVDS88284 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende