Albert Åberg 1 - Hvem Lurer Albert? (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Usynlig Albert Åberg
Pappa har akkurat hatt vårrengjøring og Albert og Viktor har fått forbud mot å strø leker utover hele gulvet. Men med stor oppfinnsomhet bruker de i stedet helt hverdagslige ting i sin fantasifulle lek. Tingene får usynlige egenskaper som ingen vet om.

Bruk skallen! sa pappa Åberg
Fetterne til Albert kommer på besøk. De syns Albert og Milla er barnslige og vil ikke leke med dem. I stedet ødelegger de alt de har forberedt og det blir krangling og leven. Til slutt må pappa gripe inn. Og han finner på en straff som ingen hadde kunnet forutse...

Så rart, sa Albert Åberg
”Albert, er du der?”, roper pappa, og det setter igang en fantasifull tankereise, som tar Albert ned under jorden, opp i luften og inn og ut av folks tanker. Han ser deler av seg selv overalt. Kanskje det bare er en liten del av ham som til slutt svarer på pappas spørsmål – og hjelper ham med å bære ut søpla.

Hvem lurer Albert?
Albert sparer til et dataspill. Men det er vanskelig å spare, og avstå fra godteri og moro, og fristelsen til å jukse blir så stor at han lurer seg selv. Albert lærer at man ikke både kan spise kaken og beholde den.

Albert ved voksenbordet
Det er stort selskap og Albert og Nurket får sitte ved voksenbordet. Albert, som har vært med før, skal passe Nurket og passe på at han trives. Albert tar oppgaven på alvor og det viser seg at han forstår bedre enn en voksen hva det er Nurket trenger.

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 4 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 2197231 Serie Albert Åberg
Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i