Albert Åberg 2 - Næhei! Sa Albert Åberg (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Næhæi! sa Albert Åberg
Albert vil ikke spise middag, selv om pappa, som har laget kjøttboller, gjør alt for å få ham til å sette seg ved bordet. Men Albert er sta og nekter. Han vil bare leke med katten Sakkeus. Og det blir faktisk katten som til slutt løser tvisten mellom Albert og pappa.

Fly! sa Albert Åberg
Pappa klager over at Albert er så «barnslig». Selv holder han på med voksne saker og er bare bekymret. Men Albert lykkes med å lure pappa ut på ville eventyr. Noe som får pappa til å glemme alvoret en stund – og til og med finne løsningen på bekymringene sine.

Albert Åberg og soldatpappaen
Albert og Hamdi leker krig, men pappaen til Hamdi, som har vært med i en ekte krig, sier at krig er uhyggelig og ødeleggende. Han forteller en historie fra krigen om en maur som iherdig fortsatte å bygge, selv om alt rundt den ble lagt i ruiner. Det gir håp, og inspirerer dem når de oppdager at noen har revet fotballmålet deres overende.

Var Albert før seg selv?
Albert har begynt på skolen og får en klassekamerat som er slem og skremmer alle. Han mobber og tror han er konge. Ingen tør si ham imot. Ikke Albert heller. Men likevel er det til slutt Albert som ikke klarer å holde seg lenger. Og da blir det endelig forandring…

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 0 timer 52 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 2206231 Serie Albert Åberg
Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende