Aldri Annet Enn Bråk (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Familien Bråten bor i øverste etasje i en leiegård i utkanten av Oslo. Her har mor, far og fem unger i alderen 7 til 18 år stuet seg sammen på ett rom og kjøkken. Bråten selv er en taus og innesluttet arbeider. Hans vesentligste bidrag til barnas oppdragelse, utenom lønningsposen, er å i blant hyle ”Stille unger!”. Mor Hulda er den som holder familien sammen når det blåser som verst, og det gjør det ofte med denne gjengen. De fem barna gir nemlig ikke sine foreldre en rolig dag. 16 år gamle Maiken vil plutselig flytte hjemmefra, mens 14 år gamle Sverre blir tatt for biltyveri. De tre andre ungene sørger også for å sette grå hår i hodet på sine foreldre, og det er ikke uten grunn naboene rister oppgitt på hodet over familien og sukker ”Aldri annet enn bråk”.

Aldri Annet Enn Bråk bygger på en svensk bestselgerbok ved samme navn. Komedien er regissert av norsk films førstekvinne, Edith Carlmar, og ble en kjempesuksess da den kom på kino i 1954. Med sin varme og morsomme skildring av familieliv på femtitallet, har den skrevet seg inn i rekken av norske filmklassikere.
Produktfakta
Produksjonsår 1954 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 16 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3, Sort/Hvitt
Regissør Edith Carlmar Skuespillere Stig Egede-Nissen, Sven Libaek, Turid Haaland, Vigdis Røising, Wilfred Werner
Bestillingsnummer 1480631 Serie Norske Filmklassikere

Andre produkter i samme serie