Aldri Mer 13 (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Rikke oppdager en morgen at det sitter en fremmed på pulten hennes i klasserommet. En helt ny jente, Bea, har fått hennes plass uten at hun er blitt spurt. Rikke mister ansikt overfor de andre i klassen og misliker Bea fra første stund. De to jentene utvikler et hatsk konkurranseforhold, hvor de stadig utfordrer hverandre. I en konkurranse ender de med å tenne på skolen, og når brannalarmen setter i gang, flykter de fra åstedet i den tro at ingen har sett dem. Gjennom denne hemmeligheten utvikler fi endskapet seg til vennskap, men Rikke får etter hvert dårlig samvittighet og vil at de skal melde seg. Det vil ikke Bea. Hun nekter og Rikke føler at Bea skjuler noe for henne.

Etter en periode med flere forviklinger, tenker Rikke at hun ikke lenger stoler på Bea. Hun føler seg avvist og konkurransen er i gang igjen, men denne gangen forandrer Rikke strategi. Fra å være klassens guttejente, gir hun nå fra seg snowboardet til nabogutten og bruker kvinnelist i stedet. Alt for å utkonkurrere Bea.

Bonusmateriale

  • Kortfilmmene <i>Dykk</i> og <i>Bulle bare bor her</i>

Produktfakta

Produksjonsår 1996 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 20 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Sirin Eide Skuespillere Anne Krigsvoll, Even Rasmussen, Lene Bragli, Martine Karlsen, Sofie Stange Cappelen, Svein Roger Karlsen
Bestillingsnummer 9741-31d0 Serie Norske Filmklassikere