Alice I Eventyrland (1966) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Du kjenner sikkert handlingen i Lewis Carrolls eventyr: Unge Alice (Anne-Marie Mallik) er på landtur sammen med storesøsteren sin, og litt etter litt døser hun av for så å befinne seg i det vi antar må være en svært livaktig drøm.

Plutselig kommer hun til seg selv, og vi ser henne løpe til en tunnel i nærheten. Hun ender opp i en viktoriansk bygning, der hun oppdager en liten dør og to pakker merket «spis meg» og «drikk meg». Når hun har krympet, går hun gjennom den lille døråpningen og møter en rekke snodige skikkelser, blant andre kålmarken (Michael Redgrave), den triste, forlorne skilpadden (Sir John Gielgud), hattemakeren (Peter Cook), hjerterdronningen (Alison Legatt) og hjerterkongen (Peter Sellers.)

Etter hvert som Alice møter stadig nye og forunderlige figurer, begynner hun å stille spørsmål ved sin egen oppfatning av ting, ettersom alt bare blir rarere og rarere.

Produktfakta

Produksjonsår 1966 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Fantasy
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 12 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Jonathan Miller Skuespillere Anne-Marie Mallik, John Gielgud, Michael Redgrave, Peter Sellers
Bestillingsnummer 92222IN Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser