All Creatures Great And Small - Sesong 7 (UK-import) (DVD)

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Historien tar til i 1937 – en ung mann ankommer den vakre engelske landsbyen Darrowby. James Herriot er den nyutdannede dyrlegen som skal begynne i ny jobb ved en veterinærklinikk. Han er full av pågangsmot, spesielt på grunn av den siste tidens medisinske fremskritt.

Men på bygda i Yorkshire hersker fortsatt eldgamle metoder for behandling av syke dyr, og dette, kombinert med landsbyfolkets inngrodde mistro overfor fremmede, gjør tilværelsen alt annet enn lett for den unge mannen.

James må også bruke sine evner og krefter på kollegene – den eldre, flegmatiske kompanjongen Siegfried og hans yngre bror, den uregjerlige Tristan, som ofte havner i vansker på grunn av sin tiltrekning mot det annet kjønn.

Herriot blir selv mål for en av Amors piler når han møter bedårende Helen. Men livet som dyrlege gir lite tid til romantikk.

Med sin helt unike blanding av humor, romantikk og intriger, presise beskrivelse av tidsånd og miljø, en stjernespekket rolleliste og flotte dyr, er All Creatures Great and Small ypperlig familieunderholdning – selv om mange spøkefullt forestiller seg bildet av en dyrlege med armene oppi baken på ei ku når de tenker på serien.

Produktfakta

Produksjonsår 1990 Utgitt 2011
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger TV-serie Antall disker 3
Spilletid 11 timer 21 minutter Aldersgrense 7
Undertekster Engelsk Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Skuespillere Christopher Timothy, Peter Davison, Robert Hardy
Bestillingsnummer 8258084 Serie All Creatures Great And Small
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i