Inngår i kampanje
  • Filmdealen 3 for 250,-

Alle Mine Kjære (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
I Alle Mine Kjære blir vi, fra en overraskende synsvinkel, vitne til det som skjer i kjølvannet av en forbrytelse og den gripende gjenoppbygningen av en familie. Dette er historien om et liv og alt som kom etter.

Filmen er basert på den bestselgende romanen av Alice Sebold og regissert av Oscar-vinner Peter Jackson (Ringenes Herre-trilogien, King Kong). Historien kretser rundt Susie Salmon, kun 14 år gammel og på vei hjem fra skolen da hun ble drept en desemberdag i 1973. Etter drapet fortsetter hun å passe på familien sin, mens morderen forblir på frifot. Fanget i et hvileløst og mystisk etterliv tvinges Susie til å velge mellom sitt eget behov for hevn og ønsket om at hennes kjære skal forsone seg med tapet og fortsette sine liv. Det som starter som et sjokkerende drap utvikler seg etter hvert til en spennende og visuell reise gjennom minner, kjærlighet og håp - en reise mot en overraskende og følelsesladet forsoning.

Hovedrollene i filmen spilles av Oscar-nominerte Mark Wahlberg og Oscar-vinnerne Rachel Weisz og Susan Sarandon. Andre skuespillere som deltar er Stanley Tucci, Michael Imperioli og Oscar-nominerte Saoirse Ronan som Susie Salmon.
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 10 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Peter Jackson Skuespillere Mark Wahlberg, Michael Imperioli, Rachel Weisz, Saoirse Ronan, Stanley Tucci, Susan Sarandon
Bestillingsnummer NO1145146

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende