Alles Helt (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Den ti år gamle baseballentusiasten Yankee Irving, er alltid den siste som blir tatt ut til baseballaget. Men når Babe Ruths verdifulle balltre blir stjålet under Verdensserien i 1932, kommer Yankee inn i pokalløpet for å hjelpe det kjære idolet sitt med å få det tilbake. Han legger ut på en vill reise landet rundt som lærer ham hva skikkelige helter virkelig er laget av, og samtidig forstår han hvor viktig det er å stå på og den sanne betydningen av vennskap. Med stemmene til en stjernebesetning bestående av William H. Macy, Rob Reiner, Raven- Symoné og Whoopi Goldberg er denne spennende historien om baseball og mot en suksess for alle aldere!

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 23 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Christopher Reeve / Daniel St. Pierre Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer SNSD55020 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende